Bin ich überempfindlich oder ist es wirklich nicht normal, so ein Video über Frauen zu machen?





Von throwaway0819asap

26 Comments

  1. Wild_Lifeguard4542 on

    Nemtől függetlenül mindenkinek vannak személyiségi jogai (nőknek/férfiaknak egyaránt), és ezek a videók azt megsértik.

    Jelzem a kondiban is megsérti az én személyiségi jogaim a sok influencer picsa, aki videózgatja magát, és vele együtt az egész termet.

  2. Úgy tudom azért nincsenek itthon utcai prank videók mert nem lehet mutatni az emberek arcát beleegyezés nélkül, de lehet hogy valamivel keverem.

  3. nyomibucimaci on

    Ezt itthon úgy hívják hogy a Magyarósi stílus, miközben felolvassa valaki a Wikipédiát, közben minél fiatalabb idegen nők seggét kell a videóban mutogatni.

  4. Shepherd_6061 on

    Én nem értem az ilyen videókat.. pl. Magyarósi Csaba is közel minden videójába beleilleszt pár ilyen hölgy-csekkoló-snittet tartalom híján.

  5. Sea-Virus-2896 on

    Javaslom nézzétek meg a csávó csatornáját… Az egész arról szól, hogy vonatozik különböző országokban és (valószínűleg)engedély nélkül videóz lányokat/nőket. Magyarországról 6 ilyen videót csinált.

  6. Low_Role6976 on

    Nekem Magyarósi Csabánál tűnt fel hogy mindig nőket kamerázik

  7. Abban az esetben normális, ha aláfestésnek disznóröfögést használnak.

  8. Prestigious-Gift-211 on

    Ide katt. mert azt hittem valami érdekes. De ez engem nem érdekel!

    De vannak akiket ez érdekel, és nem tudják eldönteni hogy szörnyülködjenek rajta vagy sem! Ha igen akkor milyen mértékben, bár azt sem tudják eldönteni hogy érdekli-e őket vagy sem.

    Az ilyen emberek letörölnék az egész tetves imperielista internetet, mert mindent (is) cenzurázni kéne , mert csak!!

  9. Far-Foundation1463 on

    Magyarosi Csaba jutott nekem is eszembe.. Bárhol jár a világban, muszáj ránagyítania idegen nők fenekére, akik nyilvánvalóan nem járultak hozzá a felvételhez.

    Nem oké szerintem idegeneket titokban videózni.

  10. Massive-Drive-6375 on

    A ,,feleségével” utazgat és nőket videózgat, OK. Amúgy van ilyen brazil csávó is sétálgat a Riói strandon és filmezi a fürdőruhás nőket annyira aljas és perverz módon… Nem lepődnék meg ha hamarosan benne lenne a hírekben, hogy valaki ellátta a baját, esetleg át segítette a túlvilágra, főleg Rióban lol…

    Sajnos beteg aberrált emberek mindig voltak és lesznek az internet, főképp a Youtube teret ad nekik ahol perverzkedhetnek, bár én tényleg nem értem, hogy ez hogy lehet legális.

  11. Szerintem nem normális ilyen videót készíteni ~~nőkről~~ **BÁRKIRŐL**…

  12. repulosapi on

    Nem, szerintem sem oké. Ha vonatot filmez és rajta van valaki oké, köztér, de nyilvánvaló hogy direkt nőket filmez azzal a kifogással hogy a vonatot videózza.

  13. Már nem azért de senki nem mondta el neki, hogy büntetendő dolog ha engedély nélkül készít videót valakiről, főleg ha kiteszi a netre?

  14. Euphoric-Routine-182 on

    Azt hittem először a 90-es évekből van ez a videó 😂 hang, zene, narráció de még a képminőség is

  15. KurucHussar on

    Szerintem is fura, viszont én azt gondolom, hogy ha kitakarná az arcukat, nem lenne ennyire problémás. Így viszont gáz. Én sem örülnék, ha viszontlátnám egy ilyen videóban a páromat.

  16. Túl érzékeny vagy, ez teljesen normális. Ilyet csak kiegyensúlyozott mentális állapotú emberek csinálnak, akikkel semmilyen probléma nincs.

    Nézd meg azoknak az arcát, akik észreveszik, hogy egy random középkorú férfi videózza őket, miközben a nyálát csorgatja. Mind nagyon örülnek neki, főleg az egyértelműen kiskorú lányok.

  17. Proof-Ad920 on

    csodálkoznak hogy a béka segge alatt a születési szám, aztán már azért shame-elik a férfiakat mert ránéznek egy szép lányra…

Leave A Reply