Zwei Zeitungen brachten es in wenigen Tagen zusammen, was den Behörden seit Jahren nicht mehr gelang: Sie fanden die versteckten Luxusfahrzeuge von György Schadl

https://hvg.hu/itthon/20240919_24-telex-schadl-gyorgy-eltitkolt-luxus

Von AsGrblls

8 Comments

  1. > „Amiről nem tudom elmondani, hol van, arról nem tudom elmondani. Amiről el tudom mondani, arról el is fogom”

    Arrogancia lvl99

    Persze, a hatóságnál az akarat teljesen hiányzott, ahhoz hogy megtalálják. Ahogyan valamiért a tónit meg a barbit se tudják ki a faszom, csak kb. mindenki más. És akkor megkérdezik miért rendült meg a bizalom az emberekben a hatóság iránt. Ejj, hát ki tudja, elképzelésem sincs.

  2. nincsremeny on

    Van egy olyan tippem, hogy a hatóság nem is akarta azokat az autókat megtalálni, mert jött felülről az utasítás, hogy “ne találják meg”.

  3. Olyan luxusautók, hogy a kettő együtt nem adja ki egy új hibrid toyota yaris árát. Inkább arról kellene beszélni, kinél hány százmillió landolt, és az hol van most, mert biztosan nem két öregecske mercedesben.

  4. guy_from_the_lab on

    Azert szerintem mindannyian ereztuk, az h nagy csinnadrataval behoztak ezt a ferget a birosagra igazabol semmit sem jelentett. Szepen elhuzzak az ugyet, elbalfaszkodja az ugyesz, kap 30 nap letoltendot amit mar leult elozetesben, eltiltjak a kozugyektol ket orara es csa. Kirakatper az egesz.

Leave A Reply