1 Comment

  1. PeacePresent4084 on

    >Taču to, cik atrauti plānotāji ir no Latvijas realitātes, rāda iecere radīt kampaņu “Mēs arī esam bēgļi”. Tajā krievvalodīgie prasītu sociālo vienlīdzību, jo viņi pēc PSRS sabrukuma Latvijā arī par tādiem kļuvuši.

    Ui, viņi tur krievijā ir dažkārt tik rēcīgi debīli – vismaz tie, kuri sēž uz nodokļu maksātāju naudas.

    >Situācijas analīzē propagandisti ar nožēlu konstatē, ka “krievu pavasara” (šādi Krievijā dēvē prokremliskas demonstrācijas Ukrainas austrumos 2014.gada pavasarī, kurām sekoja Krimas okupācija un Kremļa atbalstītais karš austrumu reģionos — red.) ideja Latvijas krievvalodīgo vidū sākotnēji bijusi populāra, bet tagad to atbalstot tikai “nabagi, neizglītotie un antivakseri”.

    Nevarēja savākt vietējos intelektuāļus?! 🤣 kāds pārsteigums! /s

    >Agrāk populārais [Nils Ušakovs](https://www.tvnet.lv/term/54259/nils-usakovs) (Saskaņa) ar nonākšanu Eiroparlamentā esot “izspiests marginālā ceļmalā”, bet “Saskaņa”, zaudējusi Rīgu, degradējas.
    Kā pozitīvais piemērs izcelts Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš, kurš pretojies padomju pieminekļu demontāžai.
    [..]
    Tāpat ir iecere “restartēt krievvalodīgos politiskos projektus”. To apraksts ir visai neglaimojošs esošajiem. “Tie šobrīd strādā tikai kā politiskie lifti vadītāju personīgajās, nevis auditorijas interesēs,” teikts dokumentā. Ušakovs, izmantojot gadiem labi organizētās 9. maija svinības, esot uzbūvējis krievvalodīgo aizstāvja tēlu uz patiesas nots, taču tikai savās, nevis “mūsu interesēs”.
    [..]

    >Savukārt [Tatjana Ždanoka](https://www.tvnet.lv/term/123361/tatjana-zdanoka) esot sistēmiska opozicionāre, “taču aiz viņas velkas acīmredzama komerciālas ieinteresētības sliede.”

    Izskatās, ka mūsu vecās skabargas pakaļā nav pietiekami efektīvas priekš viņiem, bet uzslavē jauno uzlecošo “zvaigznīti” tajās aprindās.

    >Treškārt, radikāli mainīt Krievijas maigās varas klātbūtni Latvijā. Būtu jāizmanto pareizticīgo baznīca, bērnu mākslas vingrošanas klubi, kas brauktu uz sacensībām Krievijā.

    Vecāki, esiet uzmanīgi!

Leave A Reply