Auf der linken Seite wurde Pfarrer Róbert Hatházi, der vom Fidesz geehrt und mit öffentlichen Geldern gespickt wurde, wegen Pädophilie suspendiert. Jobbra ist der Fidesz-Bürgermeister von Kecskemét.

https://i.redd.it/bmgms8kg4znd1.jpeg

Von 8088777

26 Comments

  1. **A helyi Fideszhez is több szálon kötődik Hatházi Róbert, azaz Róbert atya, katolikus pap, kecskeméti plébános, akit néhány hete felfüggesztettek, miután kiderült, hogy évekkel ezelőtt rendkívül súlyos szexuális visszaéléseket követhetett el kiskorúak ellen.**

    Információk szerint a plébános több éven át tartó pedofil bűncselekményekkel bukott le néhány hete, áldozatai között lehetett olyan fiatal is, akit kilencévesen hálózott be.

    Hatházi Róbert a Fideszhez való közeli kapcsolatai miatt is figyelemre méltó, a kormánypártok elkötelezett embere volt a katolikus egyházon belül. Jó viszonyt ápolt fideszes politikusokkal, ezáltal az egyházra gyakorolt állami- és pártbefolyás egyik arcává vált. Több fénykép is tanúskodik a szívélyes kapcsolatokról, így **készült róla fotó Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárával, Font Sándor Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselővel, Salacz László és Szeberényi Gyula Tamás Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselőkkel.**

    Hatházit 2017-ben a kecskeméti önkormányzat Ifjúság a Közösségért Díjban részesítette, amit Szemereyné Pataki Kaludia fideszes polgármester egy Facebook-bejegyzésben is méltatott: „A Közgyűlés Hatházi Róbertet példamutató közösségépítő munkájáért, a keresztény ifjúság nevelésében végzett kiemelkedő tevékenységéért az Ifjúság a Közösségért Díjban részesítette.”

    Az atya meg is hálálta a kitüntetést: Józsa Bálint szerint Hatházi felhasználta a Szentcsalád Plébániát fideszes kötődésű, álcivil rendezvények megtartására. A 2019-es kampányhajrában pedig szót adott a templomban Szemereyné Pataki Klaudia fideszes polgármesternek, aki ezt a lehetőséget megragadva fel is szólította a híveket, hogy a kormánypártok jelöltjeit támogassák a választáson.

    A városi kitüntetés mellé Hatházi idén júliusban Bábel Balázs érsektől címzetes apáti kinevezést is kapott. Józsa Bálint elmondta, hogy a kecskeméti közösségben nyílt titokként tartották számon, hogy a plébános Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek helyére pályázik. Ezt jól prezentálja, hogy Ferenc pápa 2023 áprilisi magyarországi látogatása során a Hősök terén bemutatott szentmise egyik szervezője volt.

    >

    A Kulturális és Innovációs Minisztériumtól pedig 75 millió forintot nyert el szexuáledukációs felvilágosító képzésre. Emellett a **kecskeméti önkormányzat is 4,5 millióval támogatta az egyesületet.**

    [https://kecsup.hu/2024/09/kecskemeti-kepviselokkel-is-kozeli-kapcsolatban-allt-a-pedofilia-gyanujaval-felfuggesztett-plebanos-unikum/](https://kecsup.hu/2024/09/kecskemeti-kepviselokkel-is-kozeli-kapcsolatban-allt-a-pedofilia-gyanujaval-felfuggesztett-plebanos-unikum/)

    [https://24.hu/belfold/2024/09/10/fidesz-katolikus-egyhaz-pedofilia-plebanos/](https://24.hu/belfold/2024/09/10/fidesz-katolikus-egyhaz-pedofilia-plebanos/)

    A képen Hatházi Róbert balról a második. Balról az első Font Sándor Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő, középen Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára, Salacz László Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő

    https://preview.redd.it/dg69p49udznd1.jpeg?width=1200&format=pjpg&auto=webp&s=eb13d14a18e725d9d76b3889177648c1756b2cf3

  2. Ahhh Kecskemét. Mekkor egy nagy lófasz az a város. Ez a pógi is egyre kisebb aránnyal nyeri a választásokat. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy Kecskeméten nagy a ruszki MiHazánk támogatottsága.

  3. LordBelaTheCat on

    Általános iskolában abba a templomba jártunk ahol ő volt a pap, már kisgyerekként is kurva gyanús volt, hogy mennyire sokat ölelgeti a gyerekeket, utána pedig facebookra is sokat posztolt ahogy tizenévesekkel táborozgat stb.

    Nem vagyok meglepve, hogy ez kiderült róla.

  4. Valuable_Floor_1300 on

    Az ég kék, a fű zöld…. Akkor lepődtem volna meg, ha nem fideszes a pedofil pap

  5. GourdEnthusiast on

    Számtalan kérdésem van:

    * több lett a pedo?
    * jobbak lettek a módszerek felderítésükre/elkapásukra?
    * népszerű a téma a közéletben így a média gyakrabban hozza fel ezeket az ügyeket?
    * a fidesz tisztogat/hajt be zsarolásokat?

  6. Nemtulkenetanulni on

    Kéne csinálni lassan egy ilyen pedos of the week összeállítást az rtl-en vagy youtube-on. Amiben minden vasárnap mise időben, összeszedhetnék a lebukott pedofil papokat vagy fideszeseket arcképpel leírással meg kapott kitüntetésekkel. Mert már annyi van, hogy nem lehet mindet észben tartani.  

  7. More_Possession2871 on

    Kecskemét alapból egy kibaszott nagy szeméttelep ha a városvezetésről van szó.

  8. WinEnvironmental6901 on

    Komolyan mi a f.sz van az országban? Ezeknél feltétel ilyennek lenni, vagy mi?

  9. Ne hagyjátok ezeket feledésbe süllyedni!

    Hátha a fideszes egysejtūnek eszébe jut, hogy neki is van fiatal gyermeke, akit valami ósdi sugallat / fideszes agymosás miatt hittanra járat.

    Nem várható, hogy téged meghallgat, de a belsõ hangra talán felfigyel.

  10. AntProfessional5134 on

    ez az ügy sokkal durvább, mint Bese Gergőé, nem véletlen, hogy Beséé korábban derült ki és kb még a fideszes influenszerek is beszélnek róla- na erről nem fognak

Leave A Reply