Viktor Orbán nimmt derzeit ab und bereitet sich darauf vor, noch mehr Gewicht zu verlieren. Natürlich sollte dies auch Putins Propaganda dienen, und er hat bereits die Tatsache eingeworfen, dass er ein Sportkrankenhaus besucht hat, aber was zum Teufel ist ein "männliches Geheimnis"dann kamen die Artikel, dass er an einem Kettlebell-Training russischer Herkunft teilnahm. Und dann waren da noch die Barátok Közt Gézukás, die am Wochenende in Köts spielten.

Unterdessen wird Ozempic, ein Medikament, das ursprünglich zur Behandlung von Diabetes verschrieben wurde, bei Avocado-Latte-Prominenten immer häufiger eingesetzt. Eine der charakteristischsten Nebenwirkungen ist, dass es eine gelbliche Hautfarbe verursacht.

https://www.ozempic.com/how-to-take/side-effects.html

https://i.redd.it/6jiy8753gynd1.jpeg

Von resurrectedbydick

40 Comments

  1. Remélem úgy robbantja majd szét az érrendszerét, mint az ufók a Fehérházat a ‘Függetlenség Napja’ című filmben.

  2. vipmailhun2 on

    Fix, hogy nem magától fogyott le, túl rövid idő alatt szabadult meg túl sok súlytól.

  3. Semmi durva mellekhatast nem kivanok neki, csak egy akut pankreatitiszt. <3

  4. Szerintem gyomor szűkítő műtét volt. Nagyon gyorsan fogyott le, és elég biztos abban hogy fogyni fog. 

  5. Szemszelu_lany on

    “orosz eredetű kettlebell”

    Bazdmeg. Azért ennyire nem kéne túltolni a dolgot.

  6. MajomaKetrecben on

    Ez a hétvégi Kötcsei nyomorúságban készült, amit beszúrtál az egy [április végén készült Telex interjúból lett fotóshoppolva.](https://telex.hu/video/2024/04/24/orban-viktor-interju-magyar-peter-rogan-antal-ugyeszseg-gulyas-gergely)

    (Ettől még nagyobb esélye van annak hogy Ozempic-et tol mint hogy 24 kg-s kettlebelt, hetente ötször.)

    https://preview.redd.it/n14bu7yzkynd1.jpeg?width=1920&format=pjpg&auto=webp&s=3d4242c56d6b2107e7e15003e5a263132fff399e

  7. mzpernikes on

    „Olyan szép színe van kendnek, olyan szép sárga. Már ha érti mire gondolok.” Indul a bakterház Bendegúz

  8. EvilDarklon on

    A kép egy videóból van ami szarul lett fényelve. Az ozempic-el meg nem kezelnek cukorbetegséget, egy fogyasztó szer. Cukorbetegeknek csak azért adják, mert náluk fontos a megfelelő testsúly, de nem a betegséget kezelik vele közvetlenül.

  9. Disastrous_Bee1978 on

    Olyan sokszor lett elmondva hogy kövér, hogy lehet rosszul esett neki és elkezdett fogyózni. Talán mostmár azt kellene elismételnünk sokszor, hogy mennyivel jobb lenne ha az ország vezetését is átadná valaki másnak, hátha tudat alatt hallgat a népre 🤔

  10. Halal0szto on

    Magyarországon hiánycikk, a konkrét cukorbetegeknek sem jut. De a legfelsőbb vezetőnek jut hogy zabálhasson fogyókúra közben. Magyarország egy képben.

  11. More_Possession2871 on

    Ez valami módosított kép vagy urunk és megváltónk tényleg ilyen? Kibaszott uncanny ahogy kinéz

  12. nj_legion_ice_tea on

    Sokadszor látom ma az “orosz eredetű kettlebell” élcelődést, ez kb. olyan mintha valaki focizni menne, és azt mondanánk rá hogy “brit eredetű labdarúgó tréningre jár”, vagy ha valaki bármilyen súlyt emelne, azt mondanánk hogy “görög súlyzós tréningre jár”. Gyakorlatilag minden konditeremben van, tök általános mindennapi dolog, kurvára nem attól lesz oroszbarátabb a Vitya, hogy kettlbelleket emelget.

  13. EpresGumiovszer on

    Konkrétan 50 kg súlyfelesleg volt rajta, rengeteg vízzel. Simán fogysz 10-20 kgt akár az elején ilyenkor. Pénz adott, lehetőségek adottak.

  14. Azért NSFW nélkül idetenni ezt a képet, miközben ebédidő van! Most ennyire utálsz minket, vagy mi van?

  15. Poseidon_887 on

    Az hittem elsőre az Ozempic valami app. Mondom én meg szopok itt a Yazioval. A dagadt meg fél év alatt behoz. Remélem inni is fog rá, úgy korrekt.

  16. Double-Joke-6165 on

    Ez a bőrszín a kínai hitel egyik feltétele volt?
    Ui: üdvözlöm a kínai népi demokratikus köztársaság ide delegált megfigyelőit!

  17. InformalFox4256 on

    Gondolom Vlagyimir felhívta rá a figyelmét, hogy neki kéne állni lefogyni, mert a gigantikus bélnek semmi köze a tekintélyhez, bármit is gondol a férfiak 99%-a.

  18. MP népszerű lehet, ha ebben a nagy infláció sújtotta országban a miniszterelnök egy kövér bálna. Ez negatív kep, a sportos, egészséges jobban kell majd, valszeg mindent megtesznek, hogy lefogyjon a választásokig és lássak az emberek a jó példát, amit diktál. Ennyi

  19. Megtalallak on

    Emberek, menjetek már egy kicsit ki a szabadba, friss levegőre, jót fog tenni!

  20. OkSquirrel2969 on

    Lehet pajzsmirigy és egyébb hormonkoktélokba is belekocáskodik. Nagyon könnyen megoldható az ilyen gyorsaságú fogyás ha remek szakemberek etetik a pici röfit.

Leave A Reply