Wie sehen Sie die Praxis der Beschneidung, die aus dem Judentum stammt und keinen Nutzen bringt und das sexuelle Vergnügen um 70 % reduziert? Ich bin absolut dagegen, und wenn ich in Zukunft einen Jungen bekomme, werde ich ihn niemals abtreiben, ich werde nicht zulassen, dass er weiterhin abgetrieben wird.

https://www.reddit.com/gallery/1et0mjg

Von twnar

20 Comments

  1. Skyhun1912 on

    Sünnet şirkin ta kendisidir. Yani diyorsun ki “Allah erkekleri kusurlu yaratmıştır, üstelik bunu insanları yarattıktan milyonlarca yıl sonra fark etmiştir. Bunu iddia edenlere kötü bir haberim var, bu günahın cezası genellikle sıcak bir yerde sonsuz bir tatil döngüsüne işaret ediyor.

    Bence keşke zamanı geri alıp erkekleri sünnetli doğurtsaydı, bu kadar aksiyona gerek de kalmazdı.

  2. I was able to avoid circumcision till like 11(i think) but we got circumcised in a hospital,and i must tell you as an atheist if there’s a hell fucking send me there because im not living in the same place with the people who circumcised me

    When they sticked the needles the pain was indescribable,i probably gave PTSD to other kids in the hospital that day

  3. UrbanGermanBurbon on

    Tamamilə razıyam. Qoy uşağın 18 yaşı olanda özü qərar versin.

  4. Acceptable-Debt2501 on

    I got circumcised when I was a few weeks old so according to my family I didnt feel pain and I dont remember shit about it. Idk if I have kids in the future i might do it tho its not necessary imo.

  5. AlMunawwarAlBathis on

    Kamilan özüyla tüfeyli ve farig adetdir quranda bile geçmez ve zarardan başka şey deyildir turkiyede bu ”Erkeklik” ile iltisaqlandırılıb bolsada haqiqatda bilaks ”erkeksizleştirme” fealidir şimali azerbeycende kalilinden bu adetin sonlaması mesud kılıcı

  6. CalmEquivalent9302 on

    “Heç bir xeyri olmayan”, zövqü %70 azaldan ifadələri tamam yanlışdır, yəni boş bir post olub.

  7. Zövqü 70% azaldır dünyada gəlmiş geçmiş ən boş söhbətdir. Səndə azalıbsa problem başqa şeydədi😃

    Xeyir yoxdu məsələsi də o fəsilədən.

    Ümumi amma razıyam şəxsi seçimə buraxılmasına

  8. Alp_guregen61 on

    Aslında ciddi işleyen bir adalet sisteminde erkek çocuklar ana babalarını bu sorun üzerinden dava edebilmeliler. Bu çocuk ileride bir birey olacak,kime sordunuz da evcil hayvanmıs gibi kestirip attınız? Belki çocuk Müslüman olmayacak ileride? 

  9. >cinsi zövqü 70% azaldan

    Yox daha nələr 😀 Anatomiyadan anlayışı olmayan insanların arqumentidi. Doğru olsaydı ABŞ kişilərinin yarısı heç vaxt sünnət eləməzdilər.

    Sən şəxsən qarşısansa, o başqa məsələ. Qarşı olmaq normal şeydi.

  10. Sünnət olmaq İslam dinindən gəlir. İslam dini ilk insanların vaxtından olan dinin adıdır. Bəzi dəyişikliklərdən keçmiç versiyaları bu gün Xristianlıq və Yəhudilik olaraq davam edir. İslam olaraq bildiyimiz din, qiyamətə qədər dəyişməyəcək din olaraq qalan son versiyasıdır həmin dinin. Sünnətin Yəhudilikdən gəlməsi fikri buna görə mənasızdı.

    Sünnət tibbi olaraq faydaları və bəzi dezavantajları ola bilən bir şeydi. Müsəlmanlar bunu etməlidi çünki dinin əmridi. Müsəlman olmayanlar da istəyə görə edə bilər.

    Ziyanları məlum qeyri-elmi məqsədlərə görə bəzən şişirdilir.

  11. riderzonthestorm on

    I am not a man, but I’d like to educate myself on this circumcision matter to understand whether it might affect my son’s future when i become mom. Perhaps his dad would know better. Also, isn’t it solely for religious or cultural purposes, or are there medical reasons as well?

  12. hopefulusername on

    Oğlan övladım var və sünnət elətdirməmişəm və elətdirməyəcəmdə.

  13. Technical-Secret-199 on

    For those who suffer from this barbaric mutilation, try r/foreskin_restoration

  14. Traditional_Steak853 on

    Niyə Yəhudiləri və onların inancını bu postla tənqid edirsiniz? Onların öz ənənələrinə hörmətiniz olmalıdır.

  15. Fearless_Composer432 on

    Mənim qıcıq olduğum şey ölkəmizdə sünnət olmayanlara erməni gözüylə baxılması. Mənim özüm sünnətsizəm amma sünnət edilmədiyimdən mənə erməni, kâfir deyən çox oldu. Hətta deyirdilər ki, sünnət olmasan əsgərlikdə sənin cinsəl orqanını kəsəcəklər deyirdilər. Ama əsgərə getməyəcəyimdən əvvəlki qədər narahat olmuram.

  16. FallenHeroOfficial on

    circumcision is obviously wrong unless you have a medical condition that makes it necessary like phymosis, but it doesn’t reduce the pleasure by 70%, thats a complete misinformation

  17. QueerAlQaida on

    I agree with the over all message but the last slide is just antisemitism yani ne gerek vardi ki ona

  18. Heç bir fiziki zədə və ya risk aşkarlanmadan, sadəcə ənənəvi qaydalar səbəb göstərilərək bu əməliyyatı yerinə yetirən həkimlərin işi əlindən alınmalı, həbs olunmalıdırlar. Zatən bunu qeyri-rəsmi edənlər daha da ağır cəzaya məruz qalmalıdır. Bu heç bir dinə saygısızlıq deyil, obyektiv düşünün.

Leave A Reply