Zunächst einmal ist es wirklich toll, dass man im Bus eine Sitzplatzkarte kaufen kann. Mit anderen Worten: Es wäre schön, wenn es funktionieren würde. Ich habe bereits erfolgreich 3 Tickets für ca. Vor 4-5 Tagen, aber als ich gestern versuchte, es zu kaufen, brachen sowohl die jegy.mav.hu-Oberfläche als auch die App unter der Last der Aufgabe zusammen.

Ich entscheide mich vergeblich dafür, eine Fahrkarte für einen Fernbus zu kaufen, aber laut MÁV ist der Bus ein Zug, und so einen Zug gibt es wohl nicht.

Hat noch jemand dieses oder ein ähnliches Problem, oder bin ich einfach ein Vollidiot und habe den Geheimcode zum Ticketkauf nicht herausgefunden?

https://i.redd.it/yswkd3nax0id1.jpeg

Von babyangel420

7 Comments

  1. aliasmikrobi9 on

    az imént vettem helyközi járatra jegyet. 13:50kor indult a busz, 13:49kor mikor felszálltam és próbáltam érvényesíteni, hibát adott hogy érvénytelen jegy. Meg kellett várnunk míg az óra átvállt 13:50re. 🙂

  2. andrasq420 on

    A máv app egy embertelen kupac fos. Vagy használd a [jegy.mav.hu](http://jegy.mav.hu) oldalt vagy vegyél jegyet automatából, mert nem éri meg ez a baszakodás.

  3. Eddig Volán honlappal tök jó volt buszjegyet venni… Most jegy.mav.hu-n nem engedett helyet venni, amikor meg sikerult jegyet vennem hely nem volt hozza. Kulon nem engedett venni azt irta appot szedjem le. Leszedtem, viszont ott meg kulon helyjegy nem volt valaszthato csak rendes jeggyel egyutt..

  4. Én telefonon a böngészöből veszek jegyet a buszra, vonatra, és az Appban mutatom fel, mert applikációban kèptelenség szakasz jegyet venni. Nem tudom ki rakta össze az alkalmazást, de jó anyjàt neki….

  5. Acceptable_Tie_3927 on

    > MÁV szerint a busz márpedig vonat, és ilyen vonat nincs is

    Pedig van, sínbusznak hívják és a keresztneve Árpád.

Leave A Reply