6 Comments

  1. ConsultingntGuy1995 on

    Tāpēc ka tadi kā tu sež ASV un netgriežas Latvijā lai kaut ko mainītu.

  2. Prasības ir stingras un tie, kuri tās izpildījuši, ir pilsonību pelnījuši vairāk par dažiem labiem ar nepilsoņa pasi, kuri 30+ gadus nav gribējuši integrēties.

  3. ExocetHumper on

    Būt krievam jau nav noziegums, pie tam LV pilsonību ir pietiekami grūti dabūt. Ganjau dodas uz Latviju tieši tapēc, ka nepatīk ko dara Baltkrievija/Krievija

  4. Soulcaster_ on

    Kāpēc gan nē? Mana dzīvesbiedrene pašlaik ir LR pilsonības iegūšanas procesā. Cilvēks visu dzīvi nodzīvojis Latvijā, zin valodu ir sakarīgs cilvēks un daudz spēku velta sabiedrības labumam. Putinstānas pilsonība ir tikai viņas vecāku kļūda. Kas mēs tagad sodīsim cilvēkus tikai pēc tā, kas ir viņu pirmsteči?

    Fun fact: kārtojot naturalizācijas valodas eksāmenu, to sekmīgi nolika tikai divi cilvēki – viņa un vēl viens krievijas pilsonis. Pārējie, lielākā daļa nepilsoņu, eksāmenā izgāzās, zinot valodu. Izgāzās nezinot ne vēsturi, ne konstitūciju. Manuprāt pat lielākā daļa latviešu nekad dzīvē nav lasījuši LR konstitūciju. Var tik bļaut “Atlajst sajmu!”, nezinot, kā tas process īsti notiek.

    Izbeidziet šo te sūdu, jā ieguva pilsonību, tad ir pelnījuši, nevis dabūja vienkārši kā dāvanu, piedzimstot.

Leave A Reply