Rīga Satiksme ist zurück in seinem Element.

https://i.redd.it/swm6ff6cyy8d1.jpeg

Von ObamaNoscope

5 Comments

  1. Labākais, kad viņi pieliek šo pie vidējām durvīm maršrutos, kur drīkst iekāpt tikai pa priekšējām durvīm. Ibio rio kas man tad īsti jālaiž iekšā? Svētais gars?

  2. Nezinu kā citi,bet es to saprotu tā- kādu laiku atpakaļ RS atsevišķos maršrutos (citos uz visu laiku,citos tikai no plkst.21) ieviesa to,ka pasažieri drīkst iekāpt tikai pa priekšējām durvīm,bet izkāpt-pa vidējām un aizmugurējām. Ikdienā lietoju sabiedrisko tranaportu un tas izpaužas tā,ka,kamēr nav iekāpuši pasažieri pa priekšējām durvīm,vidējās un aizmugurējās durvis netiek atvērtas. Tikai tad,kad pasažieri ir iekāpuši,vadītājs atver pārējās durvis. Bieži ir nācies redzēt,ka cilvēki paliek stresaini,kad transports apstājas pieturā,bet ne vidējās,ne aizmugurējās durvis netiek atvērtas. Līdz ar to šāds paziņojums ir tīri saprotams.

  3. Kas tā par loģiku ? Vai tad izdevīgāk nav vispirms pasažieriem izkāpt un tad jauniem iekāpt ? Tā tiek atbrīvota vieta kur nākošajiem būt.

  4. Reasonable-Noise3295 on

    Kārtējais RS marazms. Tie, kuri nepīkstina, tā pat to nedarīs…varat kaut pa bagāžnieku uztaisīt iekāpšanu. Šķiet, ka daži šoferi paši to saprot, un tajos maršrutos, kur šitais ir aktuāls, tā patās pieturā atver visas durvis vienlaicīgi.

Leave A Reply