220.lv Garantieverlängerung für MacBook über 1500 EUR, lohnt sich das?

https://i.redd.it/c5bj697a9c6d1.png

Von daniryan

10 Comments

  1. Pagarinātās garantijas ir veids kā ļoti labi pelna veikali, pa lielam tadai summai nav vērts.

  2. RedditWillBanYouSoon on

    Skaties uz to tā – ja izdomāsi pārdot pēc 2 gadiem, varēsi pārdodot teikt, ka ierīcei ir vel 3. gadi garantijas, nevis pērc un ceri, ka nenosprāgs.

    p.s. kad es pērku ko lietotu, ražotāja garantijas esamība ir būtiskākais faktors.

  3. Particular_Task8381 on

    patērētājiem vajadzētu atteikties no maksas garantijām un citām figņām un cīnīties lai ražotāji ievēro 2 gadu garantiju kopā. tās pastiprinātās maksas garantijas ir uzņēmumu mēģinājums tikt vaļā no garantijas kas ir garantēta ar likumu. un mazināt tās nozīmi ar tekstiņu tev nav garantija jo tā garantija ir par papildu samaksu.. BS..

  4. Happy_Ad5566 on

    Noperc labak normalu datoru, pa 1500 skaties labāk uz asus vai lenovo, bus tev 3x jaudigāks dators ar daudz augstāku kvalitāti

  5. Man RD bija pilna garantija kompim, kas “sedz” visu, kad aizgāju ar sasistu ekrānu, man pateica, ka nav garantijas gadījums, taču dēva iespēju atgriezt pilnu papildus garantijas summu, jo tā netika izmantota. Sanāca samainīt gan ekrānu, gan aiziet paēst uz fancy vietu.

  6. Neņem – viņam 5 gadi jāstrādā – ja nu vien neņem 8gb ram versiju, kas pēc 3 gadiem jau bremzēs tev un būs metams, bet tas jau cits stāsts.

  7. Martins_Outisder on

    Kad aizved vēl tā ka nav vērts, pateiks, ka pats vainīgs un neko neremontēs.

Leave A Reply