Warum funktioniert in Lettland nichts, oder ist es wieder die Schuld der Regierung?

https://i.redd.it/otsv7w6acx4d1.jpeg

Von Pitiful_Remove6666

9 Comments

  1. YeeScurvyDogs on

    a tu devi zināt tantukam ka tev kaut kas nepatīk vai tīri nobildēji un skrēji reditam rādīt, jo sāk likties ka pie visa nav īsti valdība vainīga bet gļēvā/pasīvā tauta kura sabildē kontentu socmedijiem un paši protams neko nekonfrontē jo bailes no sociāla interaction

  2. 10 metrus no ieejas pīpēt nedrīkst, bet zem un virs 10m drīkst, tākā viss kārtībā. Ja būtu rakstīts “Nesmēķēt 3 metrus no ieejas”, tad gan būtu jāmeklē lineāls.

  3. SoupDestroyer123 on

    Lai smēķē. Cilvēkam acīmredzami vajag nikotīna devu uzreiz un tagad, nu ko darīt. Neskaties uz citiem, ej dari savu lietu.

  4. Ok_Corgi4225 on

    Tieši tā! Paskaidrojot izvērstos teikumos, ne jau konkrētais tantis vai pīpēšana ir pie vainas, bet tas ka katrs nezinukālainosauc, tautietis / tautiete uzskata ka uz viņiem konkrēti normas neattiecas, un viņi ir entitled darit kā grib. Un kad viņi tiek kādā “sarakstā” un tiek iecelti kādā amatā, tā pārākuma sajūta aug augumā. Tad var privātās lidmašīnās lidot (un par to atbildību mest uz ierēdņiem-kalpiem), un visādas muļķības runāt, un viss viņiem tiek piedots un uzskatīts par ok.

    Nevajag brīnīties. Viss sākas no ģimenes, tad turpinās skolās, un beidzas kur nu beidzas.

Leave A Reply