Es passt zu uns: 1. Beide Spiele gewinnen und 6 Punkte holen, 2. Ein Spiel gewinnen, um 3 Punkte zu bekommen, und das zweite Spiel in der Verlängerung gewinnen und 2 Punkte bekommen. Beide Szenarien gelten, wenn SVK und USA in anderen Spielen kein Tor erzielen.

SVK hat ein Spiel mit uns und SWE (Schweden), wenn sie verlieren, ist es sehr gut.

Die USA haben ein Spiel gegen KAZ (Kasachstan). Die Wahrscheinlichkeit, dass die USA verlieren, ist gering.

Das bedeutet, dass alle Hoffnungen auf den Slowaken liegen. Wir müssen beide Mannschaften schlagen. Die Slowaken blieben auf dem 5. Platz, wir auf dem 4. Platz. USA-3.

https://i.redd.it/keilgskjwb1d1.png

Von L19survivaliste

7 Comments

  1. Advanced_Ball4063 on

    Mums der arī tad, ja mēs uzvaram Slovākiju pamatlaikā un iegūstam vienu punktu no ASV, bet slovāki nedabū nevienu no Zviedrijas. Tad mums ar Slovākiju ir pa 11 punktiem, tad skatās savstarpējo spēli.

  2. Nu grupa jau ir tāda, ka grozies kā gribi pats, pats minimums ir, ka nepieciešams uzvarēt kādu no SWE, SVK, USA, GER, lai vispār būtu cerība tikt tālāk. Un, protams, pat tas nav garants tikt tālāk.

  3. Pēc spēles ar Poliju jau bija skaidrs, ka lēnām var sākt koferus kravāt. Nav mūsu gads.

  4. Ja pēc pirmajām 3 spēlēm bija skaidrs ka būs ļoti švaki tad pēc pēdējām 2 tas jau ir pavisam droši skaidrs. Nezinu kam jānotiek lai LV uzvarētu gan slovakus, gan USA. Viens variants gan ir ticams – mēs uzvaram slovākus un zaudējam amīšiem un slovāki paņem sviedrus un izdara tieši to pašu ko mēs pag. gad pret slovākiem, pēdējā brīdī apskrējām.

    Tikai ja Elvim ir 2as sausās spēles mēs varam cerēt uz kaut ko.

Leave A Reply