Nach dem Pressen ließ ich das Eis eine Stunde lang auf dem Nagel. Der Schmerz ist schrecklich, man kann sich kaum vorstellen, womit man ihn vergleichen könnte

https://i.redd.it/u1pu85qdbx0d1.jpeg

Von No-Shallot-231

9 Comments

  1. Iespiesti nagi ātri nedzīst. Apsveicu ar vecā naga nokrišanu un jauna naga augšanu šovasar! Turēsim īkšķus, lai izaug taisns!

    Var arī aiziet pie, es nezinu… ārsta? Ja nu gadienā pirksta kauls arī bojāts. Gan jau tas varētu ko vairāk zināt nekā redits.

  2. Oof kad biju sīkais 2 reizes atsitu nagu un tie nokrita un atauga, sāpes ļoti nepatīkamas, bet ja maksimāli neaiztikt tad ciešami , ja zem naga tumši zils vai sarkanīgs paliks tad gatavojies ka nags atkritīs un varētu būt sāpīgi kad viņu vajadzēs no pirksta noņemt, jo tas var traucēt , vismaz tev būs jauns nags 🙂

  3. Capable-Beginning633 on

    Pilnīgi noteikti tas ir zemādas (zem-naga) asins izplūdums. Sāp, jo veidojas spiediens. Kad tumšā daļa iekrāsosies tuvāk melnai krāsai, var aiziet pie kāda spējīga manikīra meistara, lai uzmanīgi uztaisa caurumiņu nagā un izlaiž lieki sakrājušās asinis. Noņems sāpes un ātrāk sadzīs. Caurums nagā gan pazudīs, kad tas fiziski būs ataudzis, bet labs meistars pēc pāris nedēļām smuki var aiztaisīt viņu ciet, ka nemaz neredzēsi, ka tur kaut kas bijis.
    No med.puses varēja kompreses taisīt, bet šo labāk precizēt pie ģimenes ārsta vai dermatologa. 🙂

  4. Witty-Scratch-2915 on

    Iebāz bruņurupuča čaulā aukstā un paturi 10 minūtes….ar 5 minūšu intervāliem…pēc tam paņem speķi ieliec mikrenē izkausē un aplej ar taukiem …pēctam aizdedzinot ar benzīnu pakrati 12 reizes….jābut zajebis….ja nav tad parīvē ar smilšpapīru 80….

Leave A Reply