Es macht mich zutiefst traurig, dass die ganze Angelegenheit dieses Ausmaß erreichen konnte… Ich hoffe, es ist jedem klar, dass sich die Regierung mit diesem verzweifelten Rufmordversuch immer mehr selbst diskreditiert und zu diesem Zweck sogar schießen darf ein ehemaliger Justizminister, weil er es auch ist, ist es offensichtlich, dass ihm jemand anderes diese Gedanken in den Mund legt. Ich frage mich: Wenn laut FIDESZ die Probleme des Privatlebens nicht mit öffentlichen Angelegenheiten vermischt werden sollten, was ist das dann überhaupt? Nach und nach rutscht ihr eigener F*ss immer tiefer in ihre eigenen Ärsche. Ich habe versucht, die Ereignisse als unparteiische Person zu beobachten, aber die Tatsache, dass die Regierung keinen einzigen sinnvollen Gedanken über das eigentliche Problem mitgeteilt hat und versucht, die Taktik des Schweigens zu erzwingen, lässt uns nur zu dem Schluss kommen, dass tatsächlich ein ernstes Problem vorliegt Menge Scheiße in ihren Pfannkuchen, was der unglückliche Varga jetzt ist. Sie wollen ihn mit Judith füttern. Es tut mir auch so leid für ihn und ihre Kinder! Ich hoffe, es gibt noch einen Ausweg!

https://i.redd.it/ol5m39nco4rc1.jpeg

Von Consistent-Piano120

5 Comments

  1. Appropriate_Bit6889 on

    En nem tudom sajnalni… felnott ember. Tudja mit irt alá, tudja mit nyilatkozik es tesz… en csak a gyerekeit sajnalom h mit muvel az anyjuk…

  2. ItchyPlant on

    Az egészet egyféleképpen szabad és érdemes értelmezni: Varga Judit és Magyar Péter valós, de leginkább kettejükre tartozó balhéja végérvényesen nyilvánosságra hozta, hogy…

    * “Rogánék” (Rogán személyesen és emberei vagy Rogán közvetlen megbízottjai) simán bejáratosak az ügyészségre ügyiratokat, terhelő bizonyítékokat átnézni.
    * Rogánék a saját magukra vonatkozó, ellenük terhelő bizonyítékokkal bíró részletek iratokból való eltávolítását “javasolták” az ügyészség dolgozójának vagy dolgozóinak, amit ők részben betartottak.
    * Rogánék további, hamis ügyiratokat, hamis terhelő bizonyítékokat helyeztek el a nyomozati anyagok közé.
    * Judit is meg lett bízva, hogy küldjön be ő is egy embert, aki átnézi az iratokat, hátha akad ott még valami terhelő rájuk nézve, de Judit maga is már elveszítette a fonalat, hogy ki, mikor, mit rakott oda be még pluszba, ugyanis…
    * …folyamatosan lehallgatják az érintetteket.
    * A főügyész 100%-ig Rogánék embere, de nem tudja teljesen Rogánéknak kiszolgálni az ügyészséget.
    * Völner Pálnak már bőven időben szóltak, hogy hagyja abba a kenőpénzek elfogadását, (cserében Schadl György korrupciós ügyeinek elhallgatását, de ez már egy másik ügy), de ő nem hagyta abba.

    Egyrészt tehát hálás vagyok, hogy Juditék pocsék házassága, minden bizonnyal valóban komoly szinteken abuzív kapcsolata (Judit részéről fizikai erőszakkal is, hiszen ő maga mondja el, hogy pofánverte Pétert) hozzásegítette az orbáni maffiahálózat visszafordíthatatlan meghasadását, hogy már ne csak az ellenzéki/kormánykritikus megmondóemberek és újságírók puffogtatása legyen az, hogy ez a rendszer a velejéig korrupt.

    Másrészt, a frizbis interjúban az lett még nyilvánvaló, hogy Judit még a válás után is tudathasadásban szenved, hogy ő a hazáját szolgálta, és nem pedig egy mocskos maffiahálózatot szolgált ki.

  3. Successful-Volume638 on

    Szakmabeliként írom, hogy a tegnap interjú megnézése után nyilván megjelent egy diagnózis a fejemben. Azok alapján, amiket hallottam, alsóhangon 5-10 éves pszichoterápiás munkát igényel az állapota.

    Ebben a kontextusban kénytelen vagyok Magyar Pétert is bevédeni, aki láthatta, hogy nincs minden rendben az exnejével és gondolom többször elpattant a húr, ezzel persze nem felmentve az okozott sérelmeket.

Leave A Reply