Hallo, ich weiß nicht, in welchen Thread ich hier schreiben soll, also schreibe ich hier. Hat jemand zufällig das World of Motors-Special vom Januar 2024 zu Hause? (Wahrheit und Mythen über Elektroautos) Wenn jemand es gelesen hat und Sie es gelesen haben, würde ich es kaufen.

https://i.redd.it/lgfz6q2jl1rc1.jpeg

Von Business-Geologist97

8 Comments

  1. Third_cyclus on

    Pravda je ta že je to super svezení a levné na provoz, mýty jsou že je to ekologické a že to má tabulkový dojezd v reálném provozu.

  2. [Jen technickou diskuzi prosím]

    Jak to s baterií přes zimu? Situace: Přes zimu jsem téměř nikam nejezdil, takže auto stálo klidně 4 týdny bez pohybu v mrazu na parkovišti. Jestli si to dobře pamatuju, tak baterie, aby si udržela nějaké své vlastnosti, se sama ohřívá. Když auto takto nechám a po pár týdnech budu chtít někam jet, tak bude vybité. Je to tak?

  3. NoSpray324 on

    Koupeno mám, byť jsem se ještě nedostal k tomu to dočíst celé. Dle zběžného prolustrování se mi to jeví trochu jako agitka pro elektromobily. Přifukují se tam výhody a nevýhody se zametají pod koberec. Třeba změním názor až to dočtu, ale nevím.

  4. KronosDeret on

    Twl petrolheadi, to je fakt diagnóza. To si na obálku mohli rovnou dat jak Tesla sráží ošatku koťátek a tři holčičky. Jeez. Si říkám že bych do elektroaut dělat reprosoustavy na emulaci motoru.

Leave A Reply