Er tat mir ein wenig leid.

https://i.redd.it/93k36xyr5oqc1.jpeg

Von Adventurous-Act-4294

14 Comments

  1. Substantial-Yam7779 on

    Hat ő meg a magyar nemzet riportere szarrá lettek alázva konkrétan

  2. Nagyon durván porrá alázta a kormány “médiumokat”. Szegény nő azt is megbánta, hogy a közelébe ment. (Amúgy minek? Úgysem adják le)

  3. Fun_Perception8718 on

    Végre valaki kimondja az évek óta gyűlő feszültségeket az érintettek szemébe. Balfasz ellenzék elénekelte volna a “demokrácia és a szeretet fontossága” monológját a levegőbe és ezzel szemben ez a pali konfrontálódik. Semleges vagyok MP felé, de ez a beleállás kifejezetten tetszett és inspirál.

  4. Jól tette hogy kiosztotta őket. Ezek a propagandisták azt hiszik hogy ők tulajdonképpen senkik, nem nagy kárt okoznak és ugye a pénz kell. Nyilván nem az utolsó M1-es mikrofon állvány a főgonosz, de sajnálni nem fogom ha ő is kap néha egy kis lepattanó szart. Lehet tisztességes munkát is végezni, nem kötelező egy autoriter rezsimnek a seggét nyalni újságírásnak csúfolva az egészet.

  5. itelethozo on

    Mondjuk a nőverés a fidesz ranglétrán előrejutáskor valszeg tényleg pluszpont.

  6. MasterCommission2188 on

    Ismerem a riportert személyesen 😂 Nem gondoltam volna, hogy egyszer itt látom viszont. Istenhit álcája mögé bújó rosszindulatú vénlány, aki imád másokat kibeszélni, akikre irigy, miközben a szemükbe jópofizik. Itt meg mint egy megszeppent kislány MP-vel szemben. Az M1-nél miért alkalmaznak ilyen inkompetens munkaerőt? Nagyon szeretett volna híres lenni, de a középszerű hangjával nem vitte semmire. Úgy látszik az M1-nél megsajnálták, hogy híradósnak nem túl dekoratív, de szerkesztő még lehet. Tessék Noémi, élvezd a 15 perc hírneved itt 😁

Leave A Reply