https://telex.hu/belfold/2023/01/24/schadl-gyorgy-pancelszekreny-fenykep-meggemmsisites-ugyeszseg Falls jemand bezweifelt, dass die Péter Polts Ermittlungsmaterialien für Aufträge von Karmelita verwenden, hier ein Artikel aus dem Jahr 2023. Vom damaligen Justizminister haben wir inzwischen auch gehört, dass der Chef der Anklage der Manager der Orbáns sei.

https://old.reddit.com/r/hungary/comments/1bo2qsb/az_ügyészség_megsemmisítette_a_schadl_györgy/

Von PeppaPoppy

4 Comments

  1. Rossdaemon on

    Ez már akkor is geci felháborító volt. Ott a páncélszekrény, amiben bizonyítékok vannak. De mivel egy neres van rajta, ezért gyorsan megsemmisítették? Erre már akkor lángolnia kellett volna mindennek, de mindenki csak az orrát túrta és a köldökét nézegette, átlagos nap volt Nerisztánban.

  2. PeppaPoppy on

    A cikkből:

    Schadl hálószobájának páncélszekrényéből került elő egy boríték, amelyben két fénykép volt. Az ügyészség összefoglalója szerint a fotókon „egy férfi egy nővel szexuális aktust folytat egy ágyon, egy tükrös-tolóajtós szekrény mellett. Ezt az aktust egy másik személy fényképezi, ő is látszik a felvételen. Mindannyian meztelenek.”

    A képek mellett kinyomtatott üzenetek és két DVD is volt a páncélszekrényben, amelyre egy közszereplő vezetéknevét írták. Az ügyészség akkor úgy fogalmazott, „a lefoglalt boríték egy közéleti személyre nézve kompromittáló adatokat és feltehetően kompromittáló videófelvételt is tartalmaz”.

    Hozzátették: a fényképeket és a DVD-t azért semmisítették meg, mert »az eljárás során más nem jelentett be igényt« rájuk. A fényképeket iratmegsemmisítővel, a DVD-ket „fizikai alaktalanítással” semmisítették meg.

Leave A Reply