Er hat die Nase voll von der Europäischen Grünen Partei und setzt die Zusammenarbeit mit der LMP aufgrund der Unterstützung von Dávid Vitézy aus

https://nepszava.hu/3229750_lmp-europai-zold-part-egyuttmukodes-felfuggesztes

Von Himpeller

11 Comments

  1. Longjumping-Art-9928 on

    Szóval nyugaton eldöntötték helyettünk, hogy Karácsony az, akinek a győzelme nélkülözhetetlen a demokratikus erők sikeréhez.

    Ettől csak nekem nyílik ki a bicska a zsebemben? 

    Teljesen legitim álláspont budapesti, magyar állampolgárként kritizálni Vitézy indulását, vannak néhányan így ezen a subon és sztem eddig viszonylag kultúrált keretek között lehetett erről beszélni.

    Nade, hogy jön egy európai lifestyle-zöld pártszövetség ahhoz, hogy megmondja, hogy mi a jó a magyar demokráciának?

    Ezek szerint az LMP-nek egyeztetnie kellett volna külföldi pártokkal arról, hogy kit indít Budapesten? Ezt mégis hogyan gondolják? 

    Pont az ilyen idiótáknak köszönhetően lesz értelme az idióta szuverenitásvédelemnek. Röhejes.

  2. resurrectedbydick on

    Pont itt szakadt el a cérna? Ungár Peterrel nem találkoztak eddig? 😀

  3. the_chewie_one on

    a világ legkisebb hegedűjén se játszanék a bootleg Frodónak, mert kurvára hánynom kell a hülye fejétől

  4. Imádom amikor azon van valaki felháborodva hogy a döntések következményekkel járnak. Legalábbis Európa szebbik felén. Semmi sem kötelező, egyeztetni se. Az nem derült ki hogy ez megtörtént, de vagy így vagy úgy az LMP döntött, ahogy a zöldek is.

  5. NoAbbreviations9576 on

    És szerintük ez árt nekik? A magyar belpolitika ismeretének teljes hiányáról tanúskodik, hogy szerintük Karácsony főpolgármestersége segíti a fidesz leváltását. Másrészt meg arról mélyen kussolnak, hogy pár napja hadat üzent a déli körvasútnak a nagy zöld bájgúnár.

  6. Az hogy van, hogy a néppárt évekig agonizált, hogy kitegye a fideszt (majd az “közös megegyezéssel” távozott), a zöldek meg nekifutásból picsázták ki az LMP-t?

Leave A Reply