Neue Photoshop-Arbeit – Žirmūnai

https://www.reddit.com/gallery/1blnk7i

Von PoulwithAnO

2 Comments

  1. PoulwithAnO on

    A22 – #CYBERVILNIUS

    Pamenu prieš kai prieš kelis metus pamačiau vaizdo įrašą, traukinio, kurio bėgiai nutiesti kiauriai daugiabutį. Atrodo medžiaga tiesiai iš Blade Runner’io visatos. Distopinė ateitis kur žmonių privati ir komercinė erdvė susilieja į vieną.

    Ilgą laiką norėjau sukurti kažką panašaus su mūsų daugiabučiais. Tik problema ta, kad tam reiktų lietuviško traukinio nuotraukos, daugiau mažiau iš apačios. Bent jau kolkas kaip tokią nuotrauką padaryt dar nesugalvojau 😄

    Prieš gerą mėnesį prie Minsko IKI parduotuvės padariau nuotrauką šio daugiabučio ir nusprendžiau pritaikyti tą pačia idėją tik su mašinomis ir nedideliais autobusais miestiečių transportui.

    Bandau įsivaizduot koks triukšmas turėtų būti bute per kurio lubas visą parą važinėja mašinos… 💀

    Perspektyva buvo didelis iššūkis… paprastai žaidžiant su foto manipuliacija, stengiesi sau kaip įmanoma labiau pasilengvinti darbą laikantis tiesių linijų ir vengiant aštrių plačių kampų, bet kartais tiesiog norisi įgyvendtinti idėja ir sukurti kažką įdomaus tiek sau tiek kitiems. Net jei ir rezultatas dėl to kartais tampa truputi “purvinas”.

    Gero savaitgalio bičiuliai! ✌️

    @poul.with.an.o instagrame
    @poulnorton tiktoke

  2. Hairy-Gas-1369 on

    Po 2 metu aktyvaus darbo su AI, matyti kazka sukurta zmogaus rankomis su logika yra geras jausmas. Nice work, keep going.

Leave A Reply